×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord onthult uniek vierde tenue met Rotterdamse trots!

Feyenoord onthult uniek vierde tenue met Rotterdamse trots!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 10:48 uur

Feyenoord verrast fans met uniek en mysterieus tenue voor Klassieker

Rotterdam, Nederland - In een onverwachte zet heeft Feyenoord vandaag het vierde tenue van het seizoen 2023/24 onthuld, vlak voor de langverwachte Klassieker van komende zondag. Het nieuwe shirt, dat een eerbetoon is aan de "verborgen schatten en mysterieuze elementen van Rotterdam", zal vanaf vrijdag verkrijgbaar zijn in de fanshop van de club.

Feyenoord en sponsor Castore hebben met trots het nieuwe tenue geïntroduceerd, zo wordt gemeld op de officiële kanalen. Het opvallende shirt, met gele accenten, belichaamt de geheimen en betovering van de stad Rotterdam.

Wat dit tenue echt uniek maakt, is de gedurfde keuze om de plattegrond van Rotterdam op het shirt te verwerken. Hiermee kunnen fans hun diepe trots en verbondenheid met zowel de club als de stad uitdragen. Bovendien is ook De Kuip, het iconische stadion van Feyenoord, te bewonderen op het nieuwe tricot. Het ontwerp doet denken aan het uitshirt dat de club droeg in het seizoen 2021/22, wat het extra speciaal maakt.

Naar verwachting zal Feyenoord dit nieuwe tenue dragen tijdens de wedstrijd tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA aanstaande zondag. Aanvankelijk was het de bedoeling om het tenue te gebruiken voor Europese wedstrijden, maar volgens bronnen zou de UEFA hier een stokje voor hebben gestoken. Blijkbaar is het volgens de reglementen niet toegestaan om een stadsplattegrond op het tenue te tonen.

Met deze verrassende en mysterieuze zet hoopt Feyenoord niet alleen de harten van de fans te veroveren, maar ook de Klassieker te winnen. De spanning stijgt en de verwachtingen zijn hooggespannen voor deze bijzondere confrontatie tussen de twee rivaliserende clubs.