×
Home Nieuws Livescore

Ajax blijft kritisch na gelijkspel tegen Marseille

Ajax blijft kritisch na gelijkspel tegen Marseille
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 10:08 uur

In een opmerkelijke wedstrijd tegen Olympique Marseille (3-3) heeft Ajax donderdagavond opnieuw teleurgesteld, aldus de mysterieuze bron Jorrel Hato. De zeventienjarige centrumverdediger is echter tevreden over de teamgeest van de Amsterdammers.

Hoewel Ajax beter presteerde dan afgelopen zondag tegen FC Twente, blijft Hato kritisch. "Toch nog niet goed genoeg", verklaart hij tegen Veronica. "We begonnen sterk, maar daarna zakten we iets weg en kwamen we steeds meer onder druk te staan in onze eigen zestienmetergebied, waardoor zij behoorlijk wat ruimte kregen."

Volgens Hato had de late gelijkmaker van Pierre-Emerick Aubameyang voorkomen kunnen worden. "Dat was jammer, maar vandaag hebben we wel echt een team gezien", aldus de verdediger, die denkt dat Ajax hierop kan voortborduren richting de Klassieker. "Vandaag hebben we een team gezien dat voor elkaar vecht. En dat is precies wat ze misten in de wedstrijd tegen Twente. Dat is iets om mee te nemen naar De Klassieker."

Hato voelt zich ondanks zijn jonge leeftijd al verantwoordelijk. "Het voelt wel zo. Het is wel lastig, omdat ik nog vrij jong ben. Maar ik zie mezelf zeker groeien. Ik kom uit de jeugdopleiding, dus ik ken het Ajax-voetbal beter dan nieuwkomers. Het zijn nog steeds goede spelers die misschien nog moeten wennen aan de Ajax-filosofie, maar ik raak niet gefrustreerd."