×
Home Nieuws Livescore

Zrinjski Mostar viert epische comeback tegen AZ: spelers beloond

Zrinjski Mostar viert epische comeback tegen AZ: spelers beloond
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 09:24 uur

Bij Zrinjski Mostar heerst momenteel een ongekende euforie na een spectaculaire ommekeer tegen AZ. In het onvergetelijke Conference League-duel stonden de Alkmaarders met maar liefst 3-0 voor, maar tot ieders verbazing wisten de Bosniërs de wedstrijd volledig naar hun hand te zetten en met een verbluffende 4-3 overwinning van het veld te stappen. Krunoslav Rendulic, de gedreven coach van Zrinjski Mostar, heeft zijn spelers nu een welverdiende beloning in het vooruitzicht gesteld.

Rendulic beschouwt deze comeback als een ware heldendaad. In een interview met N1 benadrukt hij dat dit volledig te danken is aan de ongekende inzet van zijn spelers, en niet aan een tactische meesterzet. "Je kunt simpelweg niet ontkennen dat onze spelers ware helden zijn. Om terug te komen van een 0-3 achterstand en uiteindelijk met 4-3 te zegevieren, tegen een niet te onderschatten tegenstander. Ik ken mijn spelers door en door, ze hebben een ongekend karakter en daar worden we nu voor beloond", aldus de bevlogen coach.

De coach hint op een financiële bonus als beloning voor de buitengewone prestatie van zijn team en roept de clubleiding op om de spelers rijkelijk te belonen. "Ze verdienen een premie die drie keer zo hoog is, al ligt die beslissing niet bij mij. De spelers hebben het verdiend om een prachtige beloning te ontvangen en ik hoop dat de clubleiding hen daarmee nog meer kan motiveren."