×
Home Nieuws Livescore

Gravenberch maakt indruk bij Liverpool-debuut, Klopp vol lof

Gravenberch maakt indruk bij Liverpool-debuut, Klopp vol lof
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 09:08 uur

Nieuwe ster schittert bij Liverpool: Gravenberch maakt indruk op Klopp

In een opmerkelijke wending stond Ryan Gravenberch donderdagavond voor het eerst aan de aftrap bij Liverpool in de wedstrijd tegen LASK Linz. De voormalige Ajacied wist meteen de aandacht te trekken van Jürgen Klopp, zo onthult de manager na afloop van de wedstrijd voor de camera van TNT Sports.

"Hij speelde fenomenaal. Hij was veruit de beste speler op het veld, tot op een bepaald moment de frustratie toesloeg. Op dat moment verloor hij zijn focus een beetje, maar dat is begrijpelijk. Als je bedenkt dat hij nog maar kort bij ons speelt, was de samenwerking al indrukwekkend." Gravenberch leverde bovendien de assist bij de 2-1 van Luis Díaz. Een kwartier voor tijd werd hij gewisseld, maar Klopp benadrukt dat dit slechts te maken had met kramp.

Gravenberch zelf was redelijk tevreden over zijn basisdebuut, zo laat de middenvelder weten via de website van zijn club. "Het ging goed, al maakte ik soms wat kleine foutjes. Daar moet ik aan werken, maar verder was het prima." Vorige week viel Gravenberch, die deze zomer overkwam van Bayern München, ook al in tijdens de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers in de Premier League.