×
Home Livescore

Aubameyang tevreden met punt tegen crisis-Ajax: "Positief signaal"

Aubameyang tevreden met punt tegen crisis-Ajax:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 07:56 uur

Pierre-Emerick Aubameyang is blij met het resultaat dat Olympique Marseille behaalde in de Johan Cruijff Arena. Volgens de ervaren aanvaller moet Ajax, dat momenteel in een moeilijke periode verkeert, niet onderschat worden.

Ajax kwam snel op een voorsprong van 2-0. De Amsterdammers wisten zelfs een 3-2 voorsprong te behalen, maar Marseille vocht zich twee keer terug van een achterstand. "Gezien de omstandigheden denk ik dat dit een goed resultaat is", zegt Aubameyang tegen Canal+, verwijzend naar de turbulente week die de Franse ploeg heeft doorgemaakt. "Het was zeker niet makkelijk, het blijft immers Ajax. De manier waarop we dit punt hebben behaald is positief voor ons. We moesten als team bij elkaar blijven in deze moeilijke periode."

Aubameyang benadrukt dat Marseille dit punt in Amsterdam moet koesteren. "We wisten dat alle ogen op ons gericht waren, maar we hebben laten zien dat we een geweldige groep spelers hebben die de klus kunnen klaren. Natuurlijk hadden we graag willen winnen, maar het feit dat we een punt mee naar huis nemen is positief. In dit soort tijden moet je opstaan, moedig en hongerig zijn en de leiding nemen."