×
Home Nieuws Livescore

Interim-trainer Marseille trots op spelers na spectaculair gelijkspel

Interim-trainer Marseille trots op spelers na spectaculair gelijkspel
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 07:48 uur

Na het enerverende 3-3 gelijkspel tussen de voetbalclubs Ajax en Olympique Marseille, heeft interim-trainer Jacques Abardonado van Marseille zijn visie op de wedstrijd gedeeld met het Franse La Provence. De mysterieuze Fransman heeft zijn lof uitgesproken over de prestatie van zijn spelers, die na een 2-0 achterstand toch nog een kostbaar punt hebben weten te bemachtigen.

Abardonado, die tijdelijk aan het roer staat bij Marseille na het vertrek van Marcelino eerder deze week, straalt van trots als hij over zijn spelers spreekt. Hij is echter ook van mening dat zijn team de overwinning had kunnen behalen. "We incasseerden vrij snel twee tegendoelpunten, maar nadat we de aansluitingstreffer scoorden, wist ik dat het team een resultaat zou behalen. De spelers hebben een ongekende vastberadenheid getoond en de juiste reactie gegeven na alles wat er deze week is gebeurd."

Op de vraag of hij tactische veranderingen heeft doorgevoerd, bevestigt Abardonado dit met een knikje. "Ounahi en Harit kregen weer eens een basisplaats, omdat zij het balbezit gemakkelijker kunnen behouden. Wanneer er een nieuwe coach komt, is het logisch dat er veranderingen plaatsvinden. Daarnaast heb ik mijn spelers duidelijk gemaakt dat we hier zijn gekomen om te winnen, dat we aanvallend moesten spelen. Geen angst tonen, maar vooruitstrevend voetbal spelen."

Met deze woorden laat Abardonado de voetbalwereld in verwarring achter. Zijn mysterieuze aanpak en onvoorspelbare tactieken hebben ervoor gezorgd dat Marseille een punt heeft weten te bemachtigen tegen Ajax. De vraag blijft echter: wat zal de toekomst brengen voor deze interim-trainer en zijn team?