×
Home Nieuws Livescore

Kamp Mané haalt uit naar Sané na incident: 'Hij is heel arrogant'.

Kamp Mané haalt uit naar Sané na incident: 'Hij is heel arrogant'.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 6 augustus 2023 12:12 uur

Manager van Mané haalt uit naar Sané na incident: 'Hij is erg arrogant'

De manager van Sadio Mané heeft Leroy Sané opnieuw bekritiseerd nadat de Senegalees Bayern München heeft verlaten. Vorig jaar hadden de aanvallers een incident waarbij Mané naar verluidt Sané in het gezicht sloeg.

Het verhaal achter het incident tussen de twee is bekend. Na de Champions League-wedstrijd tussen Bayern München en Manchester City liep het uit de hand in de kleedkamers. Volgens verschillende media was Mané boos op de manier waarop Sané tegen hem sprak, wat resulteerde in een handgemeen. Er werd beweerd dat Mané een boete van 500.000 euro kreeg, maar zijn manager ontkent dit.

Bacary Cissé, een van de managers van Mané, heeft geen goed woord over voor Sané. "Iedereen die verstand heeft van het Europese voetbal weet dat hij erg arrogant is", vertelde Cissé aan RMC Sport. "Mané is altijd kalm geweest en heeft dat overal waar hij heeft gespeeld laten zien. Sané is over de grens gegaan. Hij heeft zijn excuses aangeboden omdat hij weet dat hij het heeft verpest, niet Mané."

Mané is inmiddels overgestapt naar het Saudische Al Nassr. Zijn tijd bij Bayern kan over het algemeen als minder succesvol worden beschouwd.