×
Home Nieuws Livescore

Silvano Vos blijft positief na rode kaart in Europa League

Silvano Vos blijft positief na rode kaart in Europa League
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 september 2023 00:24 uur

Silvano Vos, de jonge en geduldige middenvelder van Ajax, heeft ondanks zijn rode kaart een positief gevoel overgehouden aan het Europa League-duel tegen Olympique Marseille. Tijdens zijn Europese debuut heeft hij naar eigen zeggen zijn visitekaartje kunnen afgeven.

In de media waren er geluiden dat de jeugd geen kansen krijgt, maar Vos is het daar niet mee eens. Hij is juist geduldig en geen jongen van "nu, nu, nu". Hij is blij dat hij zijn debuut in Europa mocht maken en voelt zich vereerd.

Hoewel Vos bescheiden is buiten het veld, is hij dat zeker niet binnen de lijnen. Hij speelt niet bescheiden en vindt dat dit ook niet hoort. Tijdens het duel kreeg hij van de trainer de opdracht om in de as te blijven, duels te winnen en de bal vooruit te spelen. Daarnaast wilde hij ook zijn stempel drukken. Naar zijn gevoel is hem dat goed gelukt.

Vos gaat ook in op zijn rode kaart. Hij geeft toe dat het niet erg slim was, maar vindt dat de eerste overtreding eigenlijk geen overtreding was. Opvallend genoeg kreeg hij na zijn rode kaart een staande ovatie van de Ajax-fans. Hij vond dit fijn en merkte op dat ze hem graag zien spelen. Hij speelt normaal gesproken nooit met de handrem erop, maar beseft dat hij in bepaalde situaties slimmer moet zijn.

Desondanks heeft Vos een goed gevoel overgehouden aan het duel. Hij voelt zich klaar voor De Klassieker en is voor honderd procent gemotiveerd.