×
Home Nieuws Livescore

Babadi verovert PSV-basis met trots: "Ik ben een stylist"

Babadi verovert PSV-basis met trots:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 6 augustus 2023 11:24 uur

Babadi verovert met trots een plek in de basis van PSV: 'Ik ben een stylist'

Isaac Babadi heeft zich op indrukwekkende wijze een plek weten te veroveren in de basis van PSV sinds de komst van trainer Peter Bosz. De 18-jarige talentvolle speler van de Eindhovenaren weet hoe hij het publiek moet vermaken.

Na de overwinning in de Johan Cruijff Schaal sprak Babadi over de geruchten rondom zijn eventuele angst voor De Kuip: "Ik had allerlei geruchten gehoord over Kuipvrees, maar dat viel reuze mee. Uiteindelijk heb je gewoon wat mooie acties nodig. Ik ben ook wel een beetje een stylist. Het is belangrijk om de fans blij te maken." Babadi speelde tot de 73e minuut mee in het duel tegen Feyenoord, waarna hij werd vervangen door Ismael Saibari.

Ook trainer Bosz was onder de indruk van de jonge Babadi. Vanwege de blessure van Guus Til kreeg het talent een basisplaats bij PSV. Bosz gaf aan dat als Babadi de beste is op die positie, hij ook in de toekomst een basisplaats verdient: "Als Babadi de beste is op die positie, laat ik hem uiteindelijk staan", aldus Bosz. Op dit moment is Babadi in gesprek met PSV over een contractverlenging. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2024.

De 18-jarige debutant Isaac Babadi had geen last van kuipvrees tijdens zijn optreden bij PSV. ESPN NL deelde een video van zijn indrukwekkende prestatie.