×
Home Nieuws Livescore

Stormachtige voorbereiding Aubameyang: Marseille's focus op Ajax-wedstrijd in gevaar

Stormachtige voorbereiding Aubameyang: Marseille's focus op Ajax-wedstrijd in gevaar
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 21 september 2023 18:40 uur

Pierre-Emerick Aubameyang heeft een hobbelige weg bewandeld in aanloop naar het grote treffen met Ajax vanavond. De ervaren aanvaller, die zijn Europese debuut maakt voor Olympique Marseille, heeft te maken gehad met de onrustige omstandigheden rondom het vertrek van de trainer. Desondanks blijft Aubameyang vastberaden en wil hij zijn teamgenoten aansporen om zich volledig te focussen op de taak die voor hen ligt.

"Ja, we bevinden ons momenteel in een heftige storm", onthult een oprechte Aubameyang tijdens de laatste persconferentie van Marseille. "Maar één ding is zeker: de selectie is volledig toegewijd aan de wedstrijd. Dat is nu het allerbelangrijkste. We worden geacht hier een positief resultaat neer te zetten."

Met zijn indrukwekkende voetbalverleden bij clubs als FC Barcelona, Chelsea en Arsenal, brengt Aubameyang een schat aan ervaring met zich mee naar Marseille. Ondanks de uitdagende omstandigheden waarin hij zich momenteel bevindt, blijft hij vastbesloten om zijn stempel te drukken op het Europese toneel.

De focus van Aubameyang en zijn teamgenoten zal vanavond ongetwijfeld op scherp staan wanneer ze het veld betreden tegen Ajax. Het belooft een spannende strijd te worden, waarbij Marseille vastbesloten is om een positief resultaat te behalen.