×
Home Nieuws Livescore

Vriendschap verbroken: Igor Paixão mist Danilo na Feyenoord-vertrek

Vriendschap verbroken: Igor Paixão mist Danilo na Feyenoord-vertrek
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 21 september 2023 13:32 uur

Igor Paixão betreurt het ten zeerste dat Danilo afgelopen zomer zijn vleugels heeft uitgeslagen bij Feyenoord. De twee Braziliaanse voetballers waren vorig jaar goede maatjes geworden bij de Rotterdamse club.

Paixão maakte vorig jaar de sprong van Brazilië naar Europa. "Het heeft me ongeveer drie maanden gekost om te wennen. Maar inmiddels voel ik me helemaal thuis. Rotterdam is een prachtige stad om te wonen", vertelt hij aan Feyenoord Magazine. Tijdens zijn aanpassingsperiode was Danilo zijn steun en toeverlaat. "Hij was van onschatbare waarde tijdens mijn eerste seizoen hier."

"Hij kende Nederland, sprak de taal. Hij voelde echt als een broer voor me", deelt Paixão. "Wat hij voor mij en mijn familie heeft gedaan, is met geen pen te beschrijven. Ik ben hem ontzettend dankbaar." Danilo werd door Feyenoord verkocht aan Rangers FC, waardoor hij en Paixão elkaar veel minder vaak zien. "Het is erg jammer dat hij naar de Schotse competitie is vertrokken. Natuurlijk mis ik hem. Maar zo gaat het leven, zo gaat het ook in het voetbal. Iedereen gaat zijn eigen weg."