×
Home Nieuws Livescore

Randzaken overschaduwen Ajax's spel tegen FC Twente, focus op cruciale wedstrijd tegen Olympique Marseille

Randzaken overschaduwen Ajax's spel tegen FC Twente, focus op cruciale wedstrijd tegen Olympique Marseille
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 21 september 2023 09:40 uur

Ajax in de ban van randzaken na overwinning op FC Twente (3-1), focus nu op cruciale wedstrijd tegen Olympique Marseille. Trainer Maurice Steijn gooit het roer om en wijzigt maar liefst drie posities in zijn opstelling.

Volgens het Algemeen Dagblad moeten Devyne Rensch, Sivert Mannsverk en Chuba Akpom het ontgelden na de teleurstellende nederlaag in Enschede. Naar verwachting zullen Anton Gaaei, Kenneth Taylor en Carlos Forbs hun plaatsen innemen tegen L'OM. De overige acht spelers die tegen Twente in de basis stonden, zullen ook aan de aftrap verschijnen in de eerste wedstrijd van de Europa League-groepsfase.

Dit betekent dat doelman Jay Gorter het centrale duo Josip Sutalo - die geen goede indruk maakte tegen Twente - en Jorrel Hato voor zich houdt. Gaaei en Borna Sosa, waar veel om te doen is vanwege zijn transfer, zullen op de backposities staan. Benjamin Tahirovic en Steven Berghuis behouden hun plek op het middenveld. Hetzelfde geldt voor aanvoerder Steven Bergwijn en Brian Brobbey in de voorhoede.

De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint donderdagavond om 21.00 uur.