×
Home Nieuws Livescore

Quillindshy Hartman ontevreden met lage rating in voetbalspel

Quillindshy Hartman ontevreden met lage rating in voetbalspel
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 21 september 2023 00:24 uur

Quillindshy Hartman, de onverschrokken voetbalvirtuoos van Feyenoord, heeft zijn ongenoegen geuit over zijn toegewezen rating in het gloednieuwe voetbalspel FC 24. Met een teleurstellende rating van 72 voelt Hartman zich niet volledig begrepen. In een exclusief interview met ESPN, tijdens de grootschalige presentatie van het spel dat vanaf dit seizoen een nieuwe identiteit heeft aangenomen, liet Hartman zijn frustratie blijken.

"Om eerlijk te zijn, ben ik niet helemaal tevreden", bekende Hartman met een vleugje teleurstelling in zijn stem. "Ik bedoel, kijk naar Hancko, hij heeft een rating van 80, en Wieffer zit op 76... Er is duidelijk iets misgegaan", voegde hij eraan toe. Met een vurige passie voor het spel en een ongeëvenaarde toewijding aan zijn team, hoopt Hartman op een winter-upgrade om zijn rating te verhogen naar een indrukwekkende 80. Hij heeft zijn zinnen gezet op een glorieuze toekomst, waarin hij zijn ware potentieel kan laten zien.

Terwijl de nieuwe voetbalwereld zich voorbereidt op een opwindend seizoen, blijft Hartman vastberaden en vastbesloten om zijn stempel te drukken op het spel. Met zijn ongeëvenaarde vaardigheden en onvermoeibare inzet is hij vastbesloten om volgend jaar de felbegeerde 80-rating te bereiken. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze gedreven speler, en we kunnen niet wachten om te zien hoe hij zijn tegenstanders zal overtreffen en zijn ware grootsheid zal tonen op het virtuele voetbalveld.