×
Home Nieuws Livescore

Benfica toont interesse in Pavlidis van AZ; mogelijke vervanger voor Ramos

Benfica toont interesse in Pavlidis van AZ; mogelijke vervanger voor Ramos
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 6 augustus 2023 09:36 uur

AZ ziet interesse in Pavlidis groeien: Benfica toont ook belangstelling

Volgens A Bola heeft Benfica interesse getoond in Vangelis Pavlidis. De Portugese kampioen is op zoek naar een vervanger voor Gonçalo Ramos, die op weg is naar Paris Saint-Germain.

Pavlidis wordt nadrukkelijk gelinkt aan Benfica en volgens A Bola zou hij een optie kunnen zijn. De 24-jarige Griek scoorde afgelopen seizoen 22 doelpunten en gaf veertien assists in veertig officiële wedstrijden. Bovendien hebben AZ en Benfica een goede relatie, aangezien AZ onlangs Tiago Dantas op huurbasis heeft overgenomen.

Benfica is vastberaden om coach Roger Schmidt van een nieuwe spits te voorzien, mocht Ramos zijn transfer naar PSG afronden. Eerder werd Santiago Gimenez in verband gebracht met een overstap naar Estádio da Luz, maar A Bola noemt de Mexicaan niet als optie na zijn contractverlenging bij Feyenoord.

Naast Pavlidis is ook Lucas Beltrán nog in de race. Benfica heeft naar verluidt al contact opgenomen met de vertegenwoordigers van de 22-jarige aanvaller van River Plate. Er is echter nog geen bod uitgebracht en het is onduidelijk of dat nog gaat gebeuren. Hetzelfde geldt voor Pedro van Flamengo. "Benfica is actief in Europa om een nieuwe spits aan te trekken. Ze analyseren meerdere opties en het plan is om snel tot een deal te komen", aldus A Bola.

Pavlidis speelt sinds de zomer van 2021 voor AZ, dat hem overnam van Willem II. De Griek heeft nog een contract tot medio 2025. Volgens De Telegraaf heeft VfB Stuttgart deze week interesse getoond, maar een bod van dertien miljoen euro werd al afgewezen door AZ.