×
Home Nieuws Livescore

Bosz's PSV vernederd door Arsenal en grensrechter debacle

Bosz's PSV vernederd door Arsenal en grensrechter debacle
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 22:56 uur

Peter Bosz kan er nog een extra tegenslag bij tellen. De coach van PSV ziet zijn team niet alleen afstevenen op een verpletterende nederlaag tegen Arsenal, maar wordt ook nog eens omvergelopen door de grensrechter. Het is een avond vol pech voor Bosz en zijn mannen.

In de confrontatie met Arsenal incasseert PSV maar liefst drie doelpunten in de eerste helft, waardoor de wedstrijd al vroeg in het voordeel van de tegenstander beslist lijkt te zijn. De hoop op een comeback lijkt vervlogen en de teleurstelling is voelbaar bij de spelers en de coach.

Alsof de tegendoelpunten nog niet genoeg zijn, wordt Bosz tijdens de wedstrijd ook nog eens omvergelopen door de grensrechter. Een ongelukkig moment dat de frustratie van de coach alleen maar vergroot. Het lijkt wel alsof het noodlot zich tegen PSV heeft gekeerd.

Deze avond zal ongetwijfeld de boeken ingaan als een van de meest ongelukkige wedstrijden voor Bosz en zijn team. De kans op een overwinning lijkt ver weg en de tegenslagen stapelen zich op. Het is een harde les voor PSV, maar hopelijk kunnen ze hier sterker uitkomen en zich herpakken in de volgende wedstrijden.