×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang's 'tic' kost PSV de wedstrijd tegen Arsenal

Noa Lang's 'tic' kost PSV de wedstrijd tegen Arsenal
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 22:48 uur

Ronald de Boer stoort zich mateloos aan een opvallende gewoonte van Noa Lang. De voetbalanalist heeft namelijk een soort tic ontdekt bij Lang, waarbij hij op de meest ongelegen momenten aan zijn sok zit. Dit gebeurde ook vlak voordat Arsenal de 1-0 maakte. De Boer kan zijn irritatie niet onderdrukken en uit zijn ongenoegen over deze gewoonte van Lang. Hij vindt namelijk dat Lang op dat moment zijn aandacht had moeten richten op het spel, in plaats van zijn sok. Als hij gewoon had geknepen, was de bal waarschijnlijk niet eens in het doel beland. Dit is iets waar De Boer zich behoorlijk aan stoort, moet hij toegeven.


Tijdens de rust staat PSV met maar liefst 3-0 achter in de wedstrijd tegen Arsenal. De Boer maakt van de gelegenheid gebruik om zijn analyse te delen bij Ziggo Sport. Hij richt zich voornamelijk op de doelpunten van The Gunners. De voormalig Oranje-international merkt op dat Lang niet de enige is die fouten maakt. Volgens De Boer had Boscagli veel dichter op zijn tegenstander moeten zitten bij de eerste goal. In plaats daarvan bleef hij gewoon staan en greep hij niet op tijd in. Daarnaast wijst De Boer ook op de fouten van Benítez bij de tweede goal.


Hoewel De Boer de 2-0 van Arsenal als een prachtig doelpunt bestempelt, ziet hij toch weer enkele tekortkomingen bij PSV. Zo vond hij dat Boscagli de bal dramatisch wegkopte en dat Bella-Kotchap een gokje waagde door in te stappen. Op het hoogste niveau worden dit soort fouten genadeloos afgestraft, aldus De Boer. Desondanks kan hij niet anders dan toegeven dat Arsenal een fantastische goal maakte.