×
Home Nieuws Livescore

Højlund schittert met debuutgoal voor Man United in CL

Højlund schittert met debuutgoal voor Man United in CL
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 22:32 uur

Manchester United heeft een waardevolle aanwinst in de persoon van Rasmus Højlund. De Deense spits, die deze zomer voor een duizelingwekkend bedrag van 75 miljoen euro werd overgenomen van Atalanta Bergamo, liet meteen zijn stempel achter in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Met een prachtige aansluitingstreffer bracht hij de spanning terug in het duel.

Højlund, ook wel bekend als de "Deense kanonskogel", liet zien waarom Manchester United zoveel geld voor hem heeft neergelegd. Met zijn explosieve snelheid en dodelijke precisie wist hij de verdediging van Bayern te verschalken en de bal in het net te laten ploffen. Het stadion barstte uit zijn voegen van vreugde, terwijl de fans van Manchester United hun nieuwe held toejuichten.

Echter, het geluk was van korte duur voor de thuisploeg. Enkele minuten later kreeg Bayern München een strafschop, die feilloos werd benut door de ervaren Harry Kane. Hierdoor werd het verschil weer op twee doelpunten gebracht, tot teleurstelling van de Manchester United-fans.

Desondanks kan de prestatie van Højlund niet worden onderschat. Met zijn doelpunt heeft hij laten zien dat hij direct van waarde is voor zijn nieuwe club. Zijn explosieve spel en doelgerichtheid zullen ongetwijfeld nog veel meer doelpunten opleveren in de toekomst. Manchester United kan zich gelukkig prijzen met zo'n getalenteerde aanvaller in hun gelederen.