×
Home Nieuws Livescore

Bellingham blijft scoren en schitteren bij Real Madrid!

Bellingham blijft scoren en schitteren bij Real Madrid!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 21:32 uur

Jude Bellingham blijft verbazen bij zijn avontuur bij Real Madrid. De jonge Engelse middenvelder blijft maar doorgaan en heeft zijn team diep in blessuretijd naar een spectaculaire overwinning op Union Berlin geschoten. Het is duidelijk dat Bellingham zijn absolute meerwaarde voor De Koninklijke opnieuw heeft bewezen.

De vreugde en ontlading zijn duidelijk zichtbaar bij Bellingham, die nu al een ongelooflijke prestatie heeft neergezet. Met maar liefst zes doelpunten in zijn eerste zes wedstrijden voor Real Madrid, laat hij zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team.

Het lijkt erop dat Bellingham geen grenzen kent en zijn stempel blijft drukken op het spel. Zijn doelpunten maken het verschil en zorgen ervoor dat Real Madrid keer op keer als winnaar uit de strijd komt. Het is een indrukwekkende prestatie voor een speler die nog maar aan het begin van zijn carrière staat.

De fans van Real Madrid kunnen niet anders dan onder de indruk zijn van Bellingham's prestaties tot nu toe. Hij heeft zich snel aangepast aan het team en bewijst keer op keer dat hij een belangrijke speler is. Met zijn doelpunten en inzet op het veld, heeft hij al een speciale plek veroverd in de harten van de supporters.

Het is duidelijk dat Bellingham een veelbelovende toekomst tegemoet gaat bij Real Madrid. Zijn talent en vastberadenheid zijn onmiskenbaar en hij lijkt alleen maar beter te worden met elke wedstrijd die hij speelt. De fans kunnen niet wachten om te zien wat hij nog meer in petto heeft en hoe hij het team verder zal leiden naar succes.