×
Home Livescore

Ronald de Boer ziet PSV verrassen in Champions League

Ronald de Boer ziet PSV verrassen in Champions League
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 18:48 uur

Voormalig voetballer Ronald de Boer heeft vertrouwen in de kansen van PSV om de groepsfase van de Champions League te overleven. De Eindhovenaren beginnen hun avontuur woensdagavond tegen Arsenal, een geduchte tegenstander in het hoofdtoernooi.

PSV bevindt zich in een groep met Arsenal, Sevilla en Lens. De Boer, die zijn mening deelt bij Ziggo Sport, gelooft dat PSV in topvorm elke ploeg kan dwarsbomen. Hij wijst naar de Europa League-wedstrijd van vorig jaar in Eindhoven, waar PSV met 2-0 van Arsenal won. Dit bewijst volgens de voormalig Oranje-international dat PSV in staat is om van de Engelse club te winnen.

De Boer is van mening dat PSV zich moet richten op de tweede plaats in de groep. Het zou fantastisch zijn als ze de winterstop kunnen halen, voegt hij eraan toe. Op dit moment schat De Boer PSV hoger in dan Sevilla en Lens. Sevilla verkeert niet in topvorm en Lens staat bekend om hun fysieke kracht. Om tegen hen te kunnen presteren, moet PSV op hun best zijn. De Boer plaatst Arsenal op de eerste plaats en durft PSV voorlopig op de tweede plaats te zetten.

De wedstrijd tussen Arsenal en PSV begint woensdagavond om 21.00 uur in Noord-Londen.