×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-aanvaller Ivanusec loopt ernstige enkelblessure op in CL

Feyenoord-aanvaller Ivanusec loopt ernstige enkelblessure op in CL
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 18:16 uur

Er is nieuwe informatie beschikbaar over de blessure van de mysterieuze voetballer Luka Ivanusec van Feyenoord. De 24-jarige Kroaat werd dinsdagavond tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Celtic (2-0) geconfronteerd met een ogenschijnlijk ernstige enkelblessure.

Het incident vond plaats halverwege de tweede helft, toen Ivanusec's enkel dubbelklapte na een intens duel met zijn directe tegenstander. Op woensdag werd de aanvaller medisch onderzocht in het Erasmus MC, volgens de geheime bronnen van 1908. Naar verluidt heeft Ivanusec geen botbreuk opgelopen, maar de exacte duur van zijn herstel is nog onbekend.

Op dit moment loopt Ivanusec rond op krukken en draagt hij een mysterieuze brace om zijn voet. Hierdoor zal hij in ieder geval de Klassieker van aanstaande zondag moeten missen. Daarnaast zal Feyenoord het komende blok wedstrijden moeten spelen tegen Go Ahead Eagles (Eredivisie), Atlético Madrid (Champions League) en PEC Zwolle (Eredivisie). Het is nog onduidelijk of Ivanusec in staat zal zijn om aan deze wedstrijden deel te nemen.

Na deze reeks wedstrijden volgt er een mysterieuze interlandperiode, waarna de Rotterdammers op 21 oktober hun competitie hervatten tegen Vitesse. Het is nog maar de vraag of Ivanusec tegen die tijd weer fit zal zijn om zijn mysterieuze voetbalkunsten te vertonen.