×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag worstelt met blessures bij Man Utd: nooit sterkste elftal kunnen opstellen

Ten Hag worstelt met blessures bij Man Utd: nooit sterkste elftal kunnen opstellen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 17:16 uur

Erik ten Hag, de Nederlandse manager van Manchester United, heeft tijdens een persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel met Bayern München laten weten dat hij nog geen enkele keer zijn sterkste elftal heeft kunnen opstellen. Blessures hebben telkens roet in het eten gegooid, aldus Ten Hag. Het duel tussen Bayern en United vindt plaats in de Allianz Arena en begint om 21.00 uur.

Helaas moet United het stellen zonder enkele geblesseerde spelers, waaronder Harry Maguire, Mason Mount, Raphaël Varane en Sofyan Amrabat. Ten Hag geeft aan dat het niet nieuw is dat zijn ziekenboeg vol zit. "Ik denk dat ik sinds het begin van vorig seizoen nog geen enkele keer met mijn sterkste elftal heb kunnen starten. Er zijn altijd blessures geweest", aldus Ten Hag volgens Sky Sports.

Desondanks heeft United in het verleden toch goede resultaten behaald, behalve in de huidige periode waarin ze een negatieve reeks hebben neergezet in de Premier League. Afgelopen weekend verloren ze nog met 0-2 van Brighton & Hove Albion. "Ik heb dit vaker meegemaakt en ben er altijd weer uitgekomen. Je moet ermee omgaan. We analyseren waarom dingen gebeuren, maar we moeten ook leren omgaan met de gevolgen en de volgende stap zetten. Dat betekent het integreren van Rasmus Højlund en Sergio Reguilón", vervolgde Ten Hag.

Volgens Sky Sports heeft Ten Hag dus aangegeven dat hij nog nooit zijn beste team heeft kunnen opstellen sinds hij manager is van Man Utd.