×
Home Nieuws Livescore

Steijn gefocust op Ajax-Marseille ondanks Mislintat onderzoek

Steijn gefocust op Ajax-Marseille ondanks Mislintat onderzoek
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 14:48 uur

Tijdens een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tussen Ajax en Olympique Marseille wordt Maurice Steijn geconfronteerd met een lopend onderzoek naar technisch directeur Sven Mislintat. De coach van Ajax geeft zijn mening over de situatie en bespreekt ook de betrokkenheid van Borna Sosa bij deze zaak.

Gevraagd naar zijn standpunt over het onderzoek naar Mislintat, antwoordt Steijn resoluut: "Nee, ik kan daar geen inhoudelijke mening over hebben, toch?" Hij benadrukt dat hij de Duitser niet heeft gesproken en dat zijn focus vooral gericht is geweest op de betreffende speler. "Ik heb hem niet gesproken, maar ik heb hem wel even gezien op de trainingslocatie. Naar aanleiding van het bericht, en dat vond ik eigenlijk belangrijker, heb ik vanmorgen met Sosa gesproken. Ik heb hem bij me geroepen. Hij is uiteraard op de hoogte van het een en ander. Het belangrijkste voor mij is dat hij er mentaal goed bij zit en klaar is om morgen te spelen. We vinden hem gewoon een uitstekende speler, dat is waar het om draait."

"Hij leek redelijk rustig te blijven. Hij is een ervaren speler, een Kroatische international. Maar ik begrijp dat het wel iets met hem doet. Hij heeft vanmorgen goed getraind en zal morgen gewoon spelen." Steijn richt zijn aandacht op de wedstrijd tegen Marseille en is niet tevreden met de impact van de zaak rond Mislintat. "Voor mij leidt dit allemaal af. In een onrustige en moeilijke periode, na het verlies tegen Twente, moeten we onze wonden likken en ons voorbereiden op de wedstrijd tegen Marseille. Het leidt af van waar we mee bezig moeten zijn. Het is onze taak om de rust te bewaren. Er zullen morgen 60.000 mensen in het stadion zitten die een goed Ajax willen zien, daar focus ik me op."