×
Home Nieuws Livescore

Mats Wieffer vol vertrouwen voor lastige clash met Ajax

Mats Wieffer vol vertrouwen voor lastige clash met Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 13:56 uur

Mats Wieffer, de energieke middenvelder van Feyenoord, kijkt vol verwachting uit naar het aankomende titanengevecht met Ajax op zondag. Na de glorieuze triomf in de Champions League tegen Celtic (2-0), heeft hij samen met zijn teamgenoten het broodnodige zelfvertrouwen getankt. Desondanks blijft hij op zijn hoede voor de confrontatie met de aartsrivaal.

"De uitwedstrijd tegen Ajax blijft een buitengewoon uitdagende klus", onthult Wieffer in een exclusief interview met het gerenommeerde dagblad. "Laat je niet misleiden door onze sterke prestaties in de afgelopen vier wedstrijden, dit wordt zeker geen eitje. Ajax beschikt nog altijd over een getalenteerd elftal."

Door de recente onrust in Amsterdam rijst de vraag of Ajax wel het lef heeft om vroeg druk te zetten op Feyenoord in de Johan Cruijff Arena. "Maar geloof me, Ajax zal er alles aan doen om te winnen", verklaart Wieffer stellig. "Het wordt een bikkelharde strijd. Wij moeten simpelweg uitblinken in balbezit op zondag. En wie weet, misschien passen ze wel een compleet andere speelstijl toe, vooral in het begin van de wedstrijd. Maar hoe dan ook, ik ben ervan overtuigd dat we met een geweldig gevoel naar Amsterdam afreizen na vier opeenvolgende topwedstrijden."