×
Home Nieuws Livescore

Kane's mogelijke terugkeer naar Tottenham: deur staat open!

Kane's mogelijke terugkeer naar Tottenham: deur staat open!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 08:08 uur

Grote transferverrassing: Harry Kane keert mogelijk terug naar Tottenham Hotspur

In een onverwachte wending van het transferseizoen heeft Harry Kane, de voormalige spits van Tottenham Hotspur, de mogelijkheid om in de toekomst terug te keren naar Noord-Londen. Daniel Levy, de voorzitter van Spurs, heeft onthuld dat de club een terugkoopclausule heeft bedongen in de deal met Bayern München.

Kane maakte afgelopen zomer de overstap naar Bayern voor een duizelingwekkend bedrag van ongeveer honderd miljoen euro. Deze transfer was een grote teleurstelling voor Spurs, die het contract van hun topspits wilden verlengen. Levy gaf toe dat de club verschillende pogingen heeft ondernomen om dit te bewerkstelligen, zowel op korte als lange termijn.

Hoewel de contractverlenging niet is gelukt, staat de deur naar een mogelijke terugkeer wagenwijd open. Eerdere geruchten over een terugkoopoptie zijn nu bevestigd door Levy. "Er is inderdaad een clausule. Harry is altijd welkom hier, hij is een geliefd en gewaardeerd lid van de Spurs-familie en zal voor altijd deel uitmaken van onze geschiedenis."

Levy heeft echter niet bekendgemaakt wanneer de clausule van kracht wordt, noch welk bedrag ermee gemoeid is. Voorlopig blijft Kane in ieder geval spits van Bayern, dat woensdagavond Erik ten Hag en Manchester United ontvangt.

Deze ontwikkeling zorgt voor veel opwinding onder de fans van Tottenham Hotspur, die hopen dat hun geliefde spits ooit weer het shirt van hun club zal dragen. De toekomst zal uitwijzen of deze droom werkelijkheid wordt.