×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang fit voor Champions League-debuut tegen Arsenal

Noa Lang fit voor Champions League-debuut tegen Arsenal
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 07:48 uur

Het Algemeen Dachtblad heeft vernomen dat er grote kans is dat Noa Lang woensdagavond zijn opwachting zal maken bij PSV in het Emirates Stadium tegen Arsenal. De vleugelaanvaller heeft de afgelopen dagen wat twijfels opgeroepen over zijn fitheid, maar lijkt nu klaar te zijn voor de strijd. Ook Armel Bella-Kotchap, die afgelopen zaterdag zijn debuut maakte, wordt verwacht in de basisopstelling.

Lang speelde afgelopen zaterdag mee in de wedstrijd tegen NEC (4-0 winst), maar moest in de tweede helft noodgedwongen het veld verlaten vanwege een hamstringblessure. Na de wedstrijd uitte Peter Bosz zijn zorgen, maar al snel werd duidelijk dat Lang sowieso mee zou reizen naar Londen met het team van PSV. Op basis van de afsluitende training zal worden besloten of hij fit genoeg is om te spelen. Het AD heeft er vertrouwen in en voorspelt dat Lang samen met Luuk de Jong en Johan Bakayoko de voorhoede zal vormen.

Op het middenveld zullen Joey Veerman, Ismael Saibari en Jerdy Schouten plaatsnemen. Dit drietal vormde ook al de middenlinie in de wedstrijd tegen NEC. Achterin kiest Bosz opnieuw voor Bella-Kotchap. De centrumverdediger, die gehuurd is van Southampton, maakte zijn Eredivisie-debuut tegen NEC en staat nu voor zijn Champions League-debuut met PSV. Patrick van Aanholt, André Ramalho en Sergiño Dest completeren de verdediging.

De wedstrijd tussen Arsenal en PSV begint woensdagavond om 21.00 uur. De thuisploeg moet het helaas stellen zonder Gabriel Martinelli, die afgelopen weekend geblesseerd raakte tijdens de uitwedstrijd tegen Everton.