×
Home Nieuws Livescore

Glad veld en geluk helpen Stengs bij openingstreffer tegen Celtic

Glad veld en geluk helpen Stengs bij openingstreffer tegen Celtic
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 20 september 2023 06:32 uur

In een opmerkelijke onthulling tijdens de persconferentie na de 2-0 overwinning op Celtic, heeft Feyenoorder Calvin Stengs toegegeven dat er een vleugje geluk kwam kijken bij zijn openingstreffer. Echter, dit geluk was niet zomaar toeval, maar een slimme strategie om doelman Joe Hart onder druk te zetten op een glad veld.

Op het randje van de rust zette Stengs Feyenoord op voorsprong met een verrassende stuitbal die Joe Hart compleet verraste. Hoewel de Celtic-keeper niet helemaal vrijuit ging, erkende Stengs dat er wel degelijk wat geluk bij kwam kijken. "Die stuitbal pakte zo gunstig uit, daar zit wel een beetje geluk bij", onthulde Stengs. "Maar voorafgaand aan de wedstrijd hadden we afgesproken om op deze manier te schieten, gezien de gladheid van het veld."

Deze onthulling werpt een nieuw licht op de openingstreffer van Stengs en toont aan dat er meer achter zat dan alleen een toevallige stuit. Het getuigt van een slimme tactiek en een goed begrip van de omstandigheden op het veld. Met deze strategie wist Feyenoord de tegenstander te verrassen en een belangrijk doelpunt te scoren.

Het is duidelijk dat Stengs en zijn teamgenoten goed voorbereid waren op de uitdagingen die het gladde veld met zich meebracht. Deze slimme zet heeft uiteindelijk geleid tot een overwinning voor Feyenoord en toont aan dat geluk soms een handje geholpen kan worden.