×
Home Livescore

Jahanbakhsh steelt show met winnende goal en steun aan Paixão

Jahanbakhsh steelt show met winnende goal en steun aan Paixão
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 23:40 uur

In een opmerkelijke wending wist Alireza Jahanbakhsh als invaller het tij te keren voor Feyenoord, maar daarvoor viel al op dat hij zich ontfermde over Igor Paixão. De Iraanse buitenspeler nam even de tijd om met de Braziliaan te praten, nadat hij een strafschop had gemist.

Jahanbakhsh merkte dat Paixão het zwaar had en besloot hem een hart onder de riem te steken. "Dit is echt van belang voor mij. We hebben een jonge selectie en ik ben een van de oudste spelers. Dit soort momenten zullen de jonge spelers nog vaker meemaken in hun carrière. Igor heeft gewoon een geweldige wedstrijd gespeeld", vertelde de maker van het tweede doelpunt aan RTL7.

Met een brede glimlach stond Jahanbakhsh voor de camera. "Ja, dit is ongelooflijk, ook voor mij persoonlijk. Ik heb mijn debuut gemaakt in de Champions League en we hebben met 2-0 gewonnen. Het is een onbeschrijfelijk gevoel wanneer mensen je naam zingen na een doelpunt."

De aanvaller zag dat Feyenoord even op gang moest komen. "Celtic was sterk in het begin, ze hadden veel balbezit. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, maar de vrije trap van Calvin was cruciaal, dat maakte het makkelijker voor ons. Na de twee rode kaarten was het simpel voor ons: de wedstrijd controleren. De bal kwam voor mijn voeten en ik dacht: gewoon hard schieten. Gelukkig ging hij er goed in, haha."