×
Home Nieuws Livescore

Marcelino stapt op bij Marseille na supportersrel en druk

Marcelino stapt op bij Marseille na supportersrel en druk
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 21:40 uur

Het Franse medium RMC Sport heeft een opmerkelijk verhaal onthuld over de reden achter het vertrek van Marcelino als trainer van Olympique Marseille. De coach heeft besloten om op te stappen bij de aanstaande tegenstander van Ajax vanwege de immense druk die hij en zijn spelers volgens hemzelf ervoeren.

Eerder op deze dinsdag werd al bekendgemaakt dat Marcelino zijn vertrek bij Marseille had aangekondigd. Later op de dag werden er meer details onthuld over de reden achter zijn beslissing. Volgens RMC was de trainer 'geschokt' na het gelijkspel tegen Toulouse afgelopen zondag.

Na de doelpuntloze wedstrijd in eigen huis werden de supporters van de thuisploeg woedend en uitten hun ontevredenheid over het spel van hun club richting Marcelino. Een dag na de wedstrijd vond er een 'zeer gespannen' ontmoeting plaats tussen de supporters en het clubbestuur. Marcelino lijkt de toenemende druk voor te willen zijn en heeft naar verluidt om die reden aangegeven dat hij wil vertrekken.

De spelersgroep is inmiddels op de hoogte gebracht en het lijkt erop dat het nieuws binnenkort officieel bekendgemaakt zal worden door Marseille. Jean-Pierre Papin zal hoogstwaarschijnlijk de taken van Marcelino overnemen tijdens de wedstrijd tegen Ajax op donderdagavond.