×
Home Nieuws Livescore

Onzekerheid over Noa Lang's inzetbaarheid tegen Arsenal

Onzekerheid over Noa Lang's inzetbaarheid tegen Arsenal
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 19:32 uur

Peter Bosz houdt zijn lippen stijf op elkaar als het gaat om de mogelijke inzet van Noa Lang in het aankomende Champions League-duel met Arsenal. Ondanks dat de blessure van Lang meevalt, wil de PSV-trainer eerst de training van dinsdagavond afwachten alvorens een beslissing te nemen.

Lang maakt wel deel uit van de selectie die naar Londen is afgereisd, maar sinds zijn blessure in de wedstrijd tegen NEC (4-0) zijn er twijfels over zijn fitheid. De aanvaller heeft last van zijn hamstring. Bosz kan nog niet met zekerheid zeggen of de Oranje-international kan spelen. "Geen idee, we gaan zo trainen. Ik hoop dat hij daar goed uitkomt, en als dat het geval is, zal ik na de training een beslissing nemen", verklaart de coach tijdens een persconferentie.

Bosz voelt de enorme honger naar de Champions League bij PSV. "Ik merk dat iedereen blij is dat we na vijf jaar weer terug zijn op het podium waar de club thuishoort. Het allerbelangrijkste is dat we lef tonen in dit stadion tegen deze zeer sterke tegenstander. Om te kunnen voetballen, moet je ook zelf willen en durven. We zullen op ons best moeten zijn, want dit is waarschijnlijk de zwaarste tegenstander in onze poule. Maar Arsenal treft ook een team in goede vorm", voegt de coach vol vertrouwen toe.