×
Home Nieuws Livescore

Gimenez houdt Feyenoord-fans in spanning: 'Kan niet te weigeren aanbod komen'

Gimenez houdt Feyenoord-fans in spanning: 'Kan niet te weigeren aanbod komen'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 6 augustus 2023 00:00 uur

Gimenez houdt Feyenoord-supporters in spanning met mogelijke transfer

Santiago Gimenez houdt de fans van Feyenoord in spanning met zijn recente uitspraken. Hoewel de 22-jarige Mexicaan zijn contract bij de club heeft verlengd, sluit hij een mogelijke transfer niet volledig uit.

In een interview met ESPN na de nederlaag tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, liet Gimenez weten dat alles mogelijk is in het voetbal. Hij erkent dat een club met een onweerstaanbaar aanbod kan komen, waardoor een vertrek onvermijdelijk zou kunnen zijn. Gimenez benadrukt dat de beslissing meer afhangt van de club dan van de speler zelf.

Desondanks lijkt de kans groot dat de spits nog minimaal één seizoen in De Kuip zal blijven. Hij is dankbaar voor de club, die hem ondanks zijn lopende contract een verbeterd contract heeft aangeboden. Feyenoord heeft de deuren voor hem geopend en is zijn eerste club in Europa. Gimenez voelt zich elke dag meer verbonden met het team en is onder de indruk van de geweldige ontvangst door de mensen binnen de club. Hij waardeert de steun van de supporters, zelfs na een verliespartij. Gimenez noemt de mensen bij Feyenoord indrukwekkend en beschouwt de club als geweldig.

Het is duidelijk dat Gimenez de Feyenoord-supporters nog even in spanning houdt over zijn toekomst bij de club. Zijn opmerkingen over een mogelijk onweerstaanbaar aanbod zorgen voor speculatie over een mogelijke transfer. De tijd zal uitwijzen of Gimenez zijn avontuur bij Feyenoord voortzet of dat hij toch elders zijn carrière zal vervolgen.