×
Home Nieuws Livescore

Vertrouwen Sven Mislintat in Maurice Steijn verdwenen, druk op Ajax

Vertrouwen Sven Mislintat in Maurice Steijn verdwenen, druk op Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 17:08 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Sven Mislintat, de technisch directeur van een vooraanstaande Nederlandse voetbalclub, het vertrouwen verloren in Maurice Steijn, de huidige trainer. Dit nieuws werd bekendgemaakt door het gerenommeerde medium Voetbal International op een dinsdagmiddag. Het lijkt erop dat Mislintat, die verantwoordelijk is voor het samenstellen van de selectie, geen genoegen neemt met de prestaties van Steijn en dat hij een vergelijkbaar lot te wachten staat als de trainer van Ajax niet aan de verwachtingen voldoet. Maar het is niet alleen Steijn die onder druk staat, ook de raad van commissarissen en de directie van de club zouden volgens het medium in het nauw gedreven zijn.

Mislintat is echter niet van plan om de kritiek op zijn selectiebeleid zomaar te accepteren. Hij is ervan overtuigd dat Steijn meer uit de huidige spelersgroep kan halen dan er op dit moment wordt gedaan. Dit standpunt staat in schril contrast met zijn eerdere vertrouwen in de coach, toen hij hem wegplukte bij Sparta Rotterdam.

Deze ontwikkelingen beloven nog meer spannende wendingen in de nabije toekomst. Zal Steijn zijn positie kunnen behouden en het tij kunnen keren? En hoe zullen de raad van commissarissen en de directie reageren op de druk die op hen wordt uitgeoefend? De voetbalwereld houdt zijn adem in terwijl deze intrigerende saga zich verder ontvouwt.