×
Home Livescore

Verjaardag van Arne Slot overschaduwt belangrijk Champions League-duel Feyenoord

Verjaardag van Arne Slot overschaduwt belangrijk Champions League-duel Feyenoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 16:08 uur

Trainer Arne Slot heeft tijdens een opmerkelijke persconferentie op maandag onthuld dat de focus van de clubleden niet lag op het belangrijke Champions League-duel tussen Feyenoord en Celtic. In plaats daarvan waren ze druk bezig met de verjaardag van de coach zelf.

"Op de club heb ik nog geen enkel teken gezien dat de Champions League leeft", verklaarde Slot. "Bovendien was ik gisteren jarig en iedereen was meer bezig met mijn verjaardag dan met het spelen van de Champions League."

Desondanks kijkt Slot uit naar de wedstrijd tegen Celtic en ziet hij enkele overeenkomsten met zijn eerdere Europese avonturen. "Ik kan me bijna niet voorstellen dat we de sfeer van de Conference League of Europa League kunnen overtreffen, maar de hymne is wel anders. Dat kan ik niet ontkennen."

Met deze verrassende uitspraken laat Slot zien dat hij niet alleen gefocust is op het voetbal, maar ook oog heeft voor de menselijke kant van de sport. Het is duidelijk dat de verjaardag van de trainer een belangrijke gebeurtenis was voor de clubleden, wat de onderlinge band versterkt.

Nu is het afwachten of Feyenoord de Champions League-wedstrijd tegen Celtic met dezelfde passie en toewijding zal benaderen als de verjaardag van hun geliefde coach. De fans zijn in ieder geval benieuwd of de spelers in staat zullen zijn om de unieke sfeer van de Conference League te evenaren, ondanks de verschillende hymne die zal klinken.