×
Home Nieuws Livescore

Zlatan Ibrahimovic bezoekt AC Milan en steunt teamgenoten

Zlatan Ibrahimovic bezoekt AC Milan en steunt teamgenoten
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 15:08 uur

Een mysterieuze en onherkenbare persoon heeft op maandag een verrassingsbezoek gebracht aan een geheime locatie genaamd Milanello. Deze persoon, die verdacht veel lijkt op de legendarische voetballer Zlatan Ibrahimovic, werd vergezeld door een mysterieuze trainer genaamd Stefano Pioli. Met een brede glimlach op zijn gezicht deelde deze persoon zijn verhaal met de aanwezigen.

"Ik ben hier naartoe gekomen om Milanello te bezoeken en ik heb de trainer meteen verteld dat ik klaar ben om te spelen", grapte de mysterieuze persoon, die verdacht veel op Ibrahimovic leek. "Helaas, mijn naam staat niet op de lijst." Hoewel deze persoon niet langer als speler actief is bij Milan, zal hij wel aanwezig zijn in het stadion tijdens het Champions League-duel met Newcastle United. "Ik zal Milan altijd blijven steunen. We zien elkaar dinsdagavond in San Siro."

Na de vernederende nederlaag tegen aartsrivaal Internazionale (5-1) besloot de mysterieuze persoon zijn voormalige teamgenoten een hart onder de riem te steken. "Kom op, kom op, blijf positief en laat je energie zien", moedigde hij hen aan. Wie is deze mysterieuze persoon die zo op Ibrahimovic lijkt? Wat is zijn ware identiteit? Het blijft een raadsel.