×
Home Nieuws Livescore

Landzaat: PSV grote kanshebber, AZ en Twente outsiders

Landzaat: PSV grote kanshebber, AZ en Twente outsiders
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 14:08 uur

Voormalig voetballer Denny Landzaat heeft zijn voorspellingen gedaan over welke club de grootste kans maakt om dit seizoen de titel te pakken. In een exclusief interview met VoetbalNieuws in de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD, onthult Landzaat dat hij denkt dat PSV de nummer één positie zal innemen.

"PSV is absoluut de favoriet", verklaart Landzaat. "Ze hebben indrukwekkend spel laten zien, met een perfecte balans tussen ervaring en talent. Ze steken er echt bovenuit."

Hoewel Landzaat PSV als de belangrijkste kanshebber ziet, sluit hij niet uit dat andere clubs voor verrassingen kunnen zorgen. Hij noemt Feyenoord als een mogelijke kandidaat, maar benadrukt dat PSV de grote favoriet is.

Naast Feyenoord noemt Landzaat ook AZ en FC Twente als potentiële kanshebbers voor de titel. "AZ heeft een goed team, met een goede mix van ervaren spelers en jong talent. Ik let altijd op de balans in een team, de speelstijl en de ervaring. Op basis daarvan zie ik AZ ook als een serieuze kanshebber. En laten we FC Twente niet vergeten, zij kunnen ook voor een verrassing zorgen."

Wat betreft Ajax, verwacht Landzaat dat zij hooguit op de derde plaats zullen eindigen. "Met PSV en Feyenoord als de topfavorieten, zullen Ajax, AZ en Twente strijden om de derde plek."

Het belooft een spannend seizoen te worden, waarbij PSV volgens Landzaat de beste papieren heeft om de titel te veroveren. Maar zoals altijd in het voetbal, is niets zeker en kunnen er altijd verrassingen plaatsvinden.