×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang fit genoeg voor Arsenal-duel, Lozano debuteert Europees

Noa Lang fit genoeg voor Arsenal-duel, Lozano debuteert Europees
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 11:16 uur

Jonge voetbaltalent Noa Lang heeft zijn koffers gepakt en is klaar om met PSV naar Londen te reizen voor een spannend duel tegen Arsenal. Er waren twijfels over zijn deelname vanwege een lichte blessure, maar gelukkig is hij fit genoeg om het vliegtuig te nemen.

De selectie van PSV bevat weinig verrassingen. Na zijn succesvolle debuut afgelopen weekend, zal Armel Bella-Kotchap ook meegaan naar het duel tegen Arsenal. En alsof dat nog niet genoeg is, gaat Hirving Lozano voor het eerst sinds zijn terugkeer mee naar een Europese wedstrijd. Een grote stap voor de getalenteerde speler.

Op woensdag om 18:45 uur zal PSV in het Emirates Stadium aftrappen tegen Arsenal in hun eerste groepswedstrijd van de Champions League. Een belangrijk moment voor de club en de spelers om hun krachten te meten met een sterke tegenstander.

Tijdens het duel met NEC afgelopen weekend moest Lang het veld verlaten vanwege hamstringklachten. Trainer Peter Bosz verklaarde dat Lang uit voorzorg zelf besloot om te stoppen, om ergere blessures te voorkomen. Gelukkig heeft de jonge Oranje-international maandag een speciaal trainingsprogramma gevolgd en geen negatieve reacties ervaren. Daarom is besloten dat hij mee kan naar Arsenal.

De spanning stijgt en de spelers van PSV zijn klaar om hun talent en vaardigheden te tonen op het Europese podium. London is calling en PSV is er klaar voor.