×
Home Livescore

Quinten Timber nadert potentieel beste middenvelder-status bij Feyenoord

Quinten Timber nadert potentieel beste middenvelder-status bij Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 09:32 uur

Quinten Timber, de jonge middenvelder van Feyenoord, heeft de aandacht getrokken van niemand minder dan Rafael van der Vaart. De voormalige Ajax-speler is onder de indruk van Timber's potentieel en gelooft dat hij de beste middenvelder van Feyenoord kan worden. Zelfs trainer Arne Slot heeft de woorden van Van der Vaart aangehaald en is het ermee eens.

Van der Vaart deelde zijn mening tijdens een interview met Ziggo Sport's Rondo. "Ik heb gezegd dat hij in potentie de beste middenvelder van Feyenoord is, toen ze kampioen werden en alles daar stond", onthulde Van der Vaart. "Maar hij speelde geen minuut, dus dat was een vreemde uitspraak. In potentie vond ik Timber na Kökcü de beste speler. Maar je moet wel met hem werken en daar is Slot natuurlijk de perfecte trainer voor."

Het lijkt erop dat Timber de afgelopen tijd grote stappen heeft gezet. "Je ziet dat alles nu veel beter gaat", merkte Van der Vaart op. "Hij heeft een geweldige techniek, maar had eerder moeite om de bal onder controle te houden. Dat is dit seizoen echt verbeterd. En een middenvelder die vaak de zestien meter inkomt, moet ook kunnen scoren. Zijn doelpuntenaantal kan nog omhoog, maar hij maakt nu al zijn goals. Feyenoord kan dit seizoen veel plezier aan hem beleven."

Met de steun van Van der Vaart en de erkenning van Slot, lijkt de toekomst rooskleurig voor Quinten Timber. Zal hij inderdaad uitgroeien tot de beste middenvelder van Feyenoord? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: Timber heeft de potentie om een grote naam te worden in het Nederlandse voetbal.