×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez prijst Malik Tillman als controleur bij PSV.

Kenneth Perez prijst Malik Tillman als controleur bij PSV.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 23:56 uur

Voormalig profvoetballer en huidige ESPN-analist Kenneth Perez heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestatie van Malik Tillman als controleur bij PSV. Tijdens de wedstrijd tegen PSG, waar Jerdy Schouten afwezig was, nam de Amerikaanse middenvelder deze rol op zich en wist hij zich uitstekend staande te houden. Perez noemde de positiewisseling van Tillman meer dan geslaagd en prees zijn optreden op het veld.

De keuze van PSV-trainer om Tillman als controleur in te zetten, bleek een schot in de roos te zijn. Ondanks de sterke tegenstand van PSG, wist de jonge Amerikaan zijn taken naar behoren uit te voeren en het spel van de Eindhovenaren te ondersteunen. Perez benadrukte de moeilijkheidsgraad van de positie van controleur en prees Tillman voor zijn volwassen optreden in deze rol.

De lof van Kenneth Perez voor Malik Tillman weerspiegelt de groei en ontwikkeling van de Amerikaanse speler binnen het team van PSV. Met zijn sterke optreden als controleur tegen PSG heeft Tillman laten zien dat hij ook op een andere positie van waarde kan zijn voor het team. De complimenten van Perez onderstrepen de veelzijdigheid en het talent van de jonge middenvelder, die zich steeds meer profileert als een belangrijke speler binnen de selectie van PSV.