×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem: Priske geeft verkeerd signaal aan Milambo

Van Hanegem: Priske geeft verkeerd signaal aan Milambo
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 23:40 uur

Voormalig voetballegende Willem van Hanegem is van mening dat Brian Priske, de trainer van Feyenoord, zondag een verkeerd signaal heeft afgegeven aan Antoni Milambo. Na de wedstrijd tegen FC Utrecht prees Priske de prestaties van de Feyenoord-middenvelder, maar Van Hanegem is het daar niet mee eens.

Van Hanegem, die bekend staat om zijn scherpe analyses, vindt dat het loven van Milambo door Priske onterecht was. Volgens de voormalige voetballer en coach is het belangrijk om eerlijk en kritisch te blijven, zelfs na een overwinning. Hij benadrukt het belang van het benoemen van verbeterpunten en het stellen van hoge standaarden binnen het team.

De uitspraken van Van Hanegem zorgen voor discussie binnen de voetbalwereld. Sommigen zijn het met hem eens en vinden dat Priske een beter voorbeeld had moeten stellen, terwijl anderen van mening zijn dat het belangrijk is om spelers te prijzen voor hun inzet en prestaties. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de lof van Priske aan Milambo nog lang zal nagalmen in de voetbalwereld.