×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer wil Berghuis in selectie voor De Klassieker

Ajax-trainer wil Berghuis in selectie voor De Klassieker
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 23:08 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft zijn zinnen gezet op het opnemen van Steven Berghuis in de wedstrijdselectie voor De Klassieker. Na de nipte 1-0 overwinning op Willem II gaf Farioli tijdens de persconferentie een update over de status van de spelmaker van de Amsterdammers. Berghuis, die de afgelopen weken kampte met een blessure, wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de medische staf van Ajax.

Farioli benadrukte het belang van Berghuis voor het team en zijn hoop om de ervaren aanvaller op te kunnen nemen in de selectie voor de kraker tegen aartsrivaal Feyenoord. De trainer is optimistisch over de voortgang van Berghuis' herstel en hoopt dat hij snel weer kan aansluiten bij de groepstrainingen. De aanwezigheid van Berghuis zou een grote boost betekenen voor Ajax in de aanloop naar de beladen confrontatie met Feyenoord.

De fans van Ajax kijken reikhalzend uit naar de terugkeer van Berghuis op het veld en hopen dat hij fit genoeg zal zijn om een rol van betekenis te spelen in De Klassieker. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Berghuis een belangrijke schakel zijn in het streven van Ajax naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de race tegen de klok voor Berghuis en Ajax, terwijl de spanning rond zijn mogelijke inzetbaarheid blijft stijgen.