×

PSG vernedert Marseille met 0-3 na eerste helft.

Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 22:56 uur

Paris Saint-Germain heeft na het gelijkspel tegen PSV een indrukwekkende overwinning behaald op Olympique Marseille. De Parijse ploeg liet zien dat ze geen genoegen namen met een gelijkspel en domineerden de wedstrijd vanaf het begin. Al na één helft stond PSG met 0-3 voor, waardoor de overwinning eigenlijk al binnen leek.

De spelers van Paris Saint-Germain waren ontketend en lieten zien waarom ze tot de top van het Franse voetbal behoren. Met snelle aanvallen en doeltreffend spel wisten ze de verdediging van Olympique Marseille keer op keer te slim af te zijn. De doelpunten vielen als rijpe appelen en de tegenstander leek geen antwoord te hebben op het sterke spel van PSG.

Olympique Marseille probeerde nog wel terug te vechten in de tweede helft, maar slaagde er niet in om het tij te keren. Paris Saint-Germain hield stand en liet zien dat ze niet alleen op papier, maar ook op het veld de betere ploeg waren. Met deze overwinning verstevigt PSG hun positie aan de top van de Ligue 1 en laten ze zien dat ze vastberaden zijn om dit seizoen voor de titel te gaan.