×
Home Nieuws Livescore

AZ blijft winstloos: gelijkspel tegen Go Ahead Eagles.

AZ blijft winstloos: gelijkspel tegen Go Ahead Eagles.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 22:08 uur

AZ heeft opnieuw teleurstelling ervaren in de Eredivisie nadat ze zondagavond niet in staat waren om te winnen. De Alkmaarders, die hun laatste overwinning in de competitie op 20 september behaalden, kwamen niet verder dan een gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. In eerste instantie leek er weinig aan de hand te zijn voor AZ, maar na rust wisten de bezoekers zich terug te knokken en eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

De supporters van AZ zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn over het resultaat, aangezien de ploeg gehoopt had om de drie punten binnen te halen. De gelijke stand betekent dat AZ nu al enkele wedstrijden op rij zonder overwinning zit, wat zeker zorgen zal baren binnen de club. Trainer en spelers zullen nu hard moeten werken om de negatieve spiraal te doorbreken en weer terug te keren naar winnende vorm.

Het duel tegen Go Ahead Eagles liet zien dat AZ nog werk te verrichten heeft om hun vorm terug te vinden. Ondanks een veelbelovende start, waarbij ze op voorsprong kwamen, slaagden ze er niet in om de voorsprong vast te houden en moesten ze uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor AZ om te laten zien dat ze in staat zijn om weer te winnen en hun positie in de Eredivisie te versterken.