×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem: Feyenoord favoriet tegen Ajax in De Kuip

Van Hanegem: Feyenoord favoriet tegen Ajax in De Kuip
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 21:48 uur

Aankomende woensdag staat er een spannende wedstrijd op het programma in De Kuip, waar Feyenoord het op zal nemen tegen Ajax. Volgens niemand minder dan Willem van Hanegem is Feyenoord de favoriet voor deze krachtmeting. Echter, de voetballegende waarschuwt dat het geen gemakkelijke taak zal worden voor de Rotterdammers.

Van Hanegem benadrukt dat het contrast met het Ajax van vorig seizoen enorm zal zijn. Toen leed de Amsterdamse club een pijnlijke nederlaag met 0-6 tegen Feyenoord. De voormalige speler en coach ziet dit als een belangrijk punt om in gedachten te houden voor zowel de spelers als de fans.

Als advies aan Francescio Farioli, een speler van Feyenoord, geeft Van Hanegem mee om scherp te blijven en niet te verslappen. De ervaren voetbalanalist weet als geen ander hoe belangrijk focus en vastberadenheid zijn in zulke beladen wedstrijden. Met de steun van het fanatieke thuispubliek achter zich, zal Feyenoord er alles aan doen om de overwinning binnen te slepen tegen de aartsrivaal uit Amsterdam.