×
Home Nieuws Livescore

Gele kaart voor Arne Slot door misverstand

Gele kaart voor Arne Slot door misverstand
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 21:32 uur

Tijdens de spannende wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool afgelopen zondag kreeg Arne Slot een gele kaart, maar niet om de reden die aanvankelijk werd gedacht. De Nederlandse manager ontving de kaart naar aanleiding van een misverstand dat ontstond tijdens een informeel gesprek met zijn speler Ibrahim Konaté. Slot sprak zijn speler op een informele manier aan, maar een official in de buurt interpreteerde dit verkeerd en dacht dat de boodschap voor hem bedoeld was. Hierdoor belandde Slot onbedoeld in de problemen en ontving hij de gele kaart.

Het incident zorgde voor de nodige opschudding tijdens de wedstrijd, waarbij Arsenal en Liverpool fel tegen elkaar streden. Arne Slot stond perplex toen de scheidsrechter hem de kaart toonde en legde later uit dat het een misverstand betrof. De manager benadrukte dat zijn opmerking specifiek gericht was aan Konaté en niet aan de official, maar helaas werd dit verkeerd geïnterpreteerd.

Ondanks het misverstand wist Arne Slot zijn focus te behouden en zijn team te blijven aanmoedigen tijdens de wedstrijd. Het incident zal ongetwijfeld nog lang besproken worden in de voetbalwereld, maar Slot hoopt dat het snel vergeten zal worden en dat de aandacht weer volledig op het spel gericht kan worden.