×
Home Nieuws Livescore

Spectaculaire topper eindigt in 4-4 tussen Inter en Juve

Spectaculaire topper eindigt in 4-4 tussen Inter en Juve
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 20:08 uur

In een zinderende wedstrijd in de Serie A hebben Internazionale en Juventus de punten gedeeld na een waar spektakelstuk. De Milanezen leken lange tijd op weg naar de overwinning dankzij een doelpunt van Denzel Dumfries, maar invaller Kenan Yildiz gooide roet in het eten met een knappe invalbeurt. Het duel eindigde uiteindelijk in een sensationele 4-4 gelijkspel, waarbij beide ploegen tot het uiterste gingen.

De wedstrijd begon met veel strijd en passie van beide kanten, waarbij zowel Internazionale als Juventus lieten zien waarom ze tot de top van de Serie A behoren. Dumfries zette de thuisploeg op voorsprong met een prachtige kopbal, tot vreugde van het fanatieke San Siro publiek. Echter, Juventus gaf niet op en wist via Yildiz terug te komen in de wedstrijd met enkele knappe acties en doelpunten.

Het duel golfde op en neer, met kansen aan beide zijden en een hoog tempo dat het publiek op het puntje van hun stoel hield. De spanning was om te snijden toen Juventus in de slotfase op voorsprong kwam, maar Internazionale gaf niet op en vocht zich knap terug naar een gelijke stand. Uiteindelijk bleek 4-4 het eindresultaat van een enerverende wedstrijd die nog lang zal nadreunen in de Serie A.