×
Home Nieuws Livescore

Dumfries schittert met winnende goal voor Internazionale tegen Juventus

Dumfries schittert met winnende goal voor Internazionale tegen Juventus
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 19:56 uur

In een zinderende Italiaanse topper tussen Internazionale en Juventus heeft Denzel Dumfries zijn stempel weten te drukken. De Nederlandse international speelde een cruciale rol in de wedstrijd op zondag, waarbij hij in de tweede helft het net wist te vinden en daarmee de voorsprong van Internazionale vergrootte naar 4-2. Dumfries' doelpunt leek de Milanezen op weg te helpen naar een belangrijke overwinning in de Serie A.

Met zijn doelpunt toonde Dumfries wederom zijn waarde voor Internazionale. De rechtsback, die in de zomer overkwam van PSV, heeft zich snel weten aan te passen aan het Italiaanse voetbal en laat zien dat hij een belangrijke schakel is in het team van coach Simone Inzaghi. Zijn aanvallende impulsen en verdedigende kwaliteiten maken hem een geduchte tegenstander voor elke tegenstander in de Serie A.

De wedstrijd tegen Juventus was een ware traktatie voor de voetbalfans, met beide ploegen die volop kansen creëerden en aanvallend voetbal speelden. Dumfries wist op cruciale momenten zijn stempel te drukken en liet zien dat hij ook op het hoogste niveau zijn mannetje staat. Met zijn doelpunt gaf hij Internazionale de broodnodige voorsprong en zette hij zijn naam opnieuw op de kaart in de Italiaanse competitie.