×
Home Nieuws Livescore

Slot behaalt gelijkspel tegen Arteta in Londen clash

Slot behaalt gelijkspel tegen Arteta in Londen clash
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 19:48 uur

Trainer Arne Slot heeft zondagavond een gelijkspel weten te behalen tijdens zijn eerste confrontatie met Mikel Arteta. In een spannende wedstrijd in Londen slaagde Liverpool erin om naast Arsenal te eindigen met een 2-2 gelijkspel. Ondanks het puntverlies heeft Liverpool de koppositie moeten afstaan aan Manchester City.

De ontmoeting tussen Slot en Arteta beloofde een boeiend schouwspel te worden en beide teams stelden niet teleur. Arsenal wist al vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen, maar Liverpool gaf niet op en vocht zich terug in de wedstrijd. Met enkele knappe aanvallen wisten de bezoekers de stand gelijk te trekken en zelfs op voorsprong te komen.

Echter, Arsenal gaf zich niet zomaar gewonnen en wist uiteindelijk ook de gelijkmaker te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Ondanks het puntverlies zal Arne Slot tevreden zijn met het resultaat van zijn eerste ontmoeting met Arteta en zal hij zijn team blijven motiveren om te blijven strijden voor de toppositie in de competitie.