×
Home Nieuws Livescore

Jens Toornstra ontkent Feyenoord-supporter te zijn na verlies

Jens Toornstra ontkent Feyenoord-supporter te zijn na verlies
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 19:32 uur

Na acht seizoenen bij Feyenoord keerde Jens Toornstra (35) afgelopen zomer terug naar FC Utrecht, de club waar hij zijn professionele carrière begon. Tijdens het recente duel tussen FC Utrecht en Feyenoord, waarbij de Rotterdammers met 2-0 zegevierden, liet Toornstra weten dat het label 'Feyenoord-supporter' niet helemaal op hem van toepassing is. Ondanks zijn lange dienstverband bij de club uit Rotterdam, blijft Toornstra vooral trouw aan de club waar het voor hem allemaal begon.

De middenvelder, die tussen 2014 en 2022 het shirt van Feyenoord droeg, heeft altijd een speciale band gehad met zowel Feyenoord als FC Utrecht. Na zijn terugkeer naar de Domstad heeft Toornstra laten zien dat hij nog steeds van onschatbare waarde is voor zijn oude liefde. Zijn ervaring en kwaliteiten op het veld hebben FC Utrecht versterkt en hem opnieuw in de schijnwerpers gezet als een van de meest veelzijdige spelers in de Eredivisie.

Hoewel Toornstra zijn roots niet verloochent, is het duidelijk dat zijn hart verdeeld is tussen twee clubs. De middenvelder blijft respect tonen voor Feyenoord, maar zijn focus ligt nu volledig op het verder brengen van FC Utrecht. Met zijn ervaring en leiderschap hoopt Toornstra zijn nieuwe club naar successen te leiden en wellicht zelfs een rol van betekenis te spelen in de strijd om de prijzen in het Nederlandse voetbal.