×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord klaar voor Champions League met verrassende opstelling

Feyenoord klaar voor Champions League met verrassende opstelling
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 06:48 uur

Voor de Rotterdamse club staat er dinsdagavond een spannende wedstrijd op het programma in het prestigieuze Champions League-toernooi. Het is voor het eerst sinds het seizoen 2017/2018 dat Feyenoord weer mag deelnemen aan dit voetbalspektakel. Het Algemeen Dagblad heeft de primeur en heeft de opstelling van de elf spelers die aan de aftrap zullen staan weten te achterhalen.

In de eigen Kuip zal Celtic de tegenstander zijn. Helaas moet trainer Arne Slot het zonder de geschorste Santiago Gimenez en de geblesseerde Ayase Ueda stellen. Dit betekent dat er geen pure spits beschikbaar is voor Feyenoord. De verwachting is dat de Braziliaan Igor Paixão de aanvalslinie zal leiden. Hij zal worden geflankeerd door Luka Ivanusec en Yankuba Minteh.

Achterin en op het middenveld zijn er weinig verrassingen te vinden bij Feyenoord. Net zoals afgelopen weekend tegen sc Heerenveen (6-1) zullen Mats Wieffer, Calvin Stengs en Quinten Timber het middenveld vormen. De verdediging zal bestaan uit Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman.

Feyenoord bevindt zich in Groep E, samen met Atlético Madrid, SS Lazio en dus Celtic. De wedstrijd van dinsdagavond zal het startschot zijn voor een hopelijk succesvol Europees seizoen voor de Rotterdamse club.

De opstelling van Feyenoord zal als volgt zijn: Wellenreuther op doel, met Geertruida, Trauner, Hancko en Hartman in de verdediging. Het middenveld wordt gevormd door Wieffer, Timber en Stengs. Voorin zullen Minteh, Paixão en Ivanusec de aanvalslinie completeren.