×
Home Nieuws Livescore

Van Bommel: Overmars wilde zoon naar Antwerp, Ruben weigerde

Van Bommel: Overmars wilde zoon naar Antwerp, Ruben weigerde
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2024 12:32 uur

Voormalig voetballer en huidige trainer Mark van Bommel heeft onthuld dat Marc Overmars, de technisch directeur van Ajax, interesse had om zijn zoon Ruben van Bommel naar Royal Antwerp FC te halen. Ruben van Bommel, die momenteel speelt voor AZ, was echter niet overtuigd van deze mogelijke transfer.

De 19-jarige Ruben van Bommel, die in de jeugdopleiding van PSV speelde voordat hij naar AZ overstapte, heeft zich snel ontwikkeld tot een veelbelovende aanvaller. Zijn vader, Mark van Bommel, die een succesvolle carrière als speler achter de rug heeft en nu als trainer actief is, onthulde dat er interesse was vanuit Royal Antwerp FC om zijn zoon binnen te halen.

Hoewel het een verleidelijk aanbod leek, heeft Ruben van Bommel besloten om voorlopig bij AZ te blijven en zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie. De jonge aanvaller heeft laten weten dat hij zich op dit moment het beste voelt bij zijn huidige club en dat hij nog veel te leren heeft voordat hij een stap naar het buitenland overweegt.

De onthulling van Mark van Bommel over de interesse van Marc Overmars in zijn zoon heeft voor de nodige opschudding gezorgd in de voetbalwereld. Het is duidelijk dat Ruben van Bommel een speler is waar verschillende clubs hun oog op hebben laten vallen, maar voor nu blijft hij trouw aan AZ en focust hij zich op zijn ontwikkeling binnen de Nederlandse competitie.