×
Home Nieuws Livescore

Mario Been lovend over Pepi: "Niet minder dan De Jong"

Mario Been lovend over Pepi:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 26 oktober 2024 21:08 uur

Voormalig trainer Mario Been heeft lovende woorden over voor Ricardo Pepi, de Amerikaanse spits van PSV die afgelopen zaterdagavond twee doelpunten wist te maken in de wedstrijd tegen PEC Zwolle, die eindigde in een overtuigende 6-0 overwinning voor de Eindhovenaren. Been is van mening dat Pepi niet onderdoet voor zijn concurrent Luuk de Jong, die ook als spits actief is bij PSV.

Been, die zelf een succesvolle carrière als voetbaltrainer heeft gehad, prijst de kwaliteiten van Pepi en gelooft dat de jonge Amerikaan een waardevolle toevoeging is voor het team van PSV. Met zijn doelpunten tegen PEC Zwolle heeft Pepi laten zien dat hij over de nodige scorend vermogen beschikt en een belangrijke rol kan spelen in het aanvalsspel van de club.

De vergelijking met Luuk de Jong, die bekend staat om zijn doelpunten en ervaring als spits, is volgens Been niet misplaatst. Hoewel De Jong een gevestigde naam is in het Nederlandse voetbal, ziet Been in Pepi een speler met potentie en talent die in de toekomst eenzelfde impact kan hebben als zijn ervaren concurrent. Met zijn prestaties tegen PEC Zwolle heeft Pepi laten zien dat hij klaar is om de uitdaging aan te gaan en zijn stempel te drukken op het succes van PSV.